23 Kasım 2016 Çarşamba

Rahatlamak İçin Kısa Bir Tatil



Gelecek hafta tatile çıkıyoruz. Kış yeni başlamışken bu tatil nasıl iyi gelecek anlatamam. Kış günü ne tatili bu böyle dediğinizi duyar gibiyim. Tabiki termal tatil J Kışın yapılacak en iyi tatil değil mi sizce de ?

Bu yaz doğru düzgün tatil yaptığımızı söyleyemem, çünkü geçen senelerde yılda birkaç kez tatil yaparak beş yıldızlı otellerden sıkılmıştık. Bu yaz da sadece gezme amaçlı tatil yaptık. Evet çok memnun kaldık, gezmek de bir nevi huzur ama kışa geldiğimizde keşke beş yıldızlı bir otele gidip rahat rahat tatil yapsaydık dedik. Ee peki bunu neden şimdi yapmıyoruz diyerek internetten termal otel aramaya başladık. Termal otel arıyorsanız, yaz otellerinde olduğu gibi bir tur aracılığı ile yapmanız çok önemli. Biz bunun için Jolly Tur’u tercih ettik ki genelde onu tercih ederiz, çünkü bir zamanlar sırf ucuz diye adı sanı duyulmamış bir tur ile yaptığımız tatil bize hem pahalıya patladı hem de tatil yaptık mı onu anlamadık bile…

Termal otel arıyorsanız eğer, ilk bakacağınız yer  Jolly Tur olmalı çünkü  termal otel seçenekleri oldukça fazla. Üstelik uygun fiyatlılar. Doların alıp başını gittiği şu günlerde tatil yapacağız diye yüksek meblağlar ödemeye hiç gerek yok. Hem kullanıcı yorumları yani geribildirimler, hem de kaliteli bir firma oluşu tercihimize önemli bir sebep oldu bizim. Bir firmanın adının duyulmuş olması onu her zaman iyi yapmaz ama Jolly tur yaptığı işin hakkını verenlerden. Sitesine girip baktığımızda birçok termal otel seçeneğiyle karşılaştık. Bildiğimiz yerlerin dışında bilmediğimiz birçok yerde de termal oteller olduğunu öğrendik. Ama biz tabi ki bize daha yakın olanlar arasından bir tercih yaptık. 


Termal otellerin genelde yaşı biraz geçkinlerin sağlık bulma mekanı olduğunu düşünenler olabilir. Bence sağlık her zaman lazım insana. Özellikle ülkemizin bir termal cenneti olduğunu düşünürsek kullanmayı bilmiyoruz bence. Ama size şunu söyleyeyim, balayında termal otele giden tanıdıklarım var benim ;)

Eğer siz de bizim gibi işlere kısa bir ara verip sağlıklı ve rahatlatıcı bir tatil; yani termal otel arıyorsanız Jolly turun çok çeşitli ve uygun fiyatları üzerinden otelinizi bulabilirsiniz. Benden size tavsiye, görüşmek üzere…

Hiç yorum yok: