28 Ekim 2016 Cuma

Aşkın Merak Edilenleri



Herkes aşk hayatının nasıl olacağını, ne zaman hayatının aşkıyla karşılaşacağını, onu neler beklediğini merak eder. Bu merak bazılarını fallara yöneltir bazılarını da aşk testlerine
Kim merak etmez ki nasıl birine âşık olacağını, nerde nasıl bir yerde evleneceğini, hangi yüzüğün kendine göre olduğunu, hangi burçtan birini seçmesi gerektiğini, başkaları için çekici olup olmadığını, sevgilisinin doğru kişi olup olmadığını… Merakını gidermek isteyenler için NeoTempo aşk testlerini tavsiye ederim. NeoTempo birbirinden ilginç, farklı ve kendine özgü testleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sadece bunlar da değil aşk, ilişki deyince aklınıza gelebilecek her şey için testler mevcut. Sıkıcılıktan uzak, bazen yok artık ne alaka dedirterek gülümseten ilginç sorularıyla aşk testlerini çözerken çok eğleniyorum. Her testte uzun uzadıya sorular sorarak sıkıcılaştırmamışlar aksine ilginç sorularla test soruları bu kadar mıydı dedirtiyor. Soruların az olduğunu bile düşünüyorum.
Evet, birçok site bu tarz testler yapıyor. Ama NeoTempo’nun aşk testleri çok farklı sorularla ve çok çok güzel sonuçlarıyla kendine bağlıyor. Bu testlerin cazibesi var bir kere. İlginç başlıklarla dikkat çekiyor sorularıyla daha da şaşırtıyor sonucuyla da tamam dedirtiyor. İlk olarak yorumlar kısa değil, tek cümleyle geçiştirmemişler. Tatmin edici açıklamalar yapmışlar, hafif yönlendirmelerde bile bulunmuşlar. İnsan acaba bir diğerinde nasıl bir sonuç çıkar diye merak etmekten kendini alamıyor. Çıkan sonuçların yorumlarındaki üslup çok iyi seçilmiş. Anlatılmak istenen net olarak ortada. Ayrıca açıklamalara eklenen biraz mizahi ve biraz alaycı anlatım daha da güzelleştirmiş. Test çözmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Hiç yorum yok: